Desirée, Dessie, lillan, gumman, gummis – kärt barn har många namn

Nu har lilla Dessie bott hos oss i över en vecka och vi är överförtjusta. Hon är ju så otroligt söt att det är omöjligt att inte älska henne.

Det är kul att se att alla leksaker som legat och skräpat det senaste året kommer till användning igen. En uppdragbar mus är ju fantastiskt spännande tycker lilla Desirée, medan Dennis tröttnade på den för över ett år sedan. 🙂 Just den här blå plattan har nog annars varit den bästa investeringen när det gäller kattleksaker för till och med Dexter tyckte om den. 🙂

Vi har verkligen den perfekta trädgården för en kattunge eftersom trädgården är inhängnad. Ni må tro att det är en spännande värld för en liten kattunge…

Dennis är fortsatt skeptisk och följer varje steg hon tar. Det går dock lite bättre för varje dag och igår såg jag båda katter ligga och sova i samma säng. Dennis låter dock meddela att han inte på något vis är speciellt förtjust i deta upplägg med en kattunge här hemma. (Kanske lite i hemlighet, men det vägrar han erkänna).

Jag jobbade hemifrån igår och ni kan tro att det var mysigt att ha en liten kattunge bredvid som sällskap.

Vattenglas är väldigt intressanta och inte sällan tar hon helt sonika över mitt vattenglas.

Det är ju MYCKET godare att dricka vatten ur ett glas än en skål på golvet. Det vet ju alla…

Annonser

9 thoughts on “Desirée, Dessie, lillan, gumman, gummis – kärt barn har många namn

 1. Dennis hälsar att vattenpölar ute på gården med jord i smakar särdeles bra..eller julgransföten,,,men den är det fel säsong för nu.

 2. Hihi! Sista bilden är ju klockren. Sasha sticker ner tassen i glaset om hon inte når. Matte har dock gjort slut på alla sådana fasoner och kör nu med sportflaska bredvid sängen.

 3. Hihi, hon dricker iallafall inte ur badkaret… Det gör våra grisar. (Och Stella drack ur ölglas en gång i tiden, man kunde inte lämna något framme alls… ) Hoppas du får ha dina vattenglas i fred snart. 🙂

 4. Underbara bilder!!

  Och vår Snusen har många namn också… 🙂 Prinsen, Plinsen (barnspråk på prinsen), gubben, bebben, gobubben osv… haha.

  Och han är tokig i vatten. Han har alltid för det mesta druckit direkt ur kranen, men nu får han efter alla dessa år hålla sig till skålar med vatten eftersom han bara kräkte varje gång han varit på kranen (vet inte varför). Och vattenglas går han på direkt, förmodligen är det lite så att han är torr i munnen då han smackar ofta och verkar besatt av vatten. Han är 14 år så det är kanske ålderstecken.

  Ha en fin dag!!

  //M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s