Han är hemma nu. <3

Han är hemma nu, världens finaste Dexter. Nyheterna vi fick var inte så positiva, men just nu verkar han må ok och är sig ganska lik. Tre gånger per dag ska han få medicin och han är superduktiga på att äta upp den! Katter brukar ju annars vara mästare på att hitta varenda liten medicinsmula som man blandar i maten och lämna just dem, men nu går det över all förväntan!

Han har redan hunnit skrämma bort flera katter från gatan och har också rivit mig när jag föreslog att han skulle flytta sin sovplats bort från gatan där bilar kör, så nog är han sig lik! Men han är ju också världens sällskapligaste katt, så han har hunnit ligga precis nedanför bordet när vi äter, eller nedanför stolen om man sitter och läser. 🙂 Det känns härligt att se honom ligga och njuta i gräsmattan.

Annonser

6 thoughts on “Han är hemma nu. <3

  1. Finfin (men inte finast, det är ju mina egna luddbollar såklart) och finfina bilder på finfin 🙂 Vad skönt att han är hemma, även om han måste tugga massa medicin ändå. Ja det där med kattmedicin… man kan hitta krossade piller _under_ leksaker, fåtöljer eller varför inte kattsängen flera veckor senare… 😀

  2. Härligt att han kommit hem igen och bra att han äter sin medicin, han har nog längtat hem. Fina bilder på Dexter du visar här och precis som Malin skriver så verkar han ju vara en livsnjuare. 🙂
    Morgan

  3. Men Dexter-finingen… hur är det med honom??? Förstår att du varit utom dig av oro när han varit inlagd på sjukan. Blir glad när jag ser dina fina bilder där han verkar njuta av livet igen. Gulle! Skönt att det går så lätt att ge honom medicin. Hoppas att han repar sig och blir frisk snart!

    1. Ja, du kan säkert förstå min oro. Veterinären misstänker att han har en tumör i bröstkorgen, men vi vet inte säkert. Jag känner mig knappast lugnare av det beskedet, men hoppas att medicinen ska hjälpa och att han mirakulöst ska bli frisk! Han har haft vätska i lungorna och får därför vätskedrivande medicin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s